Personal Training

PERSONAL TRAINING

PROFESSIONELE BEGELEIDING VOOR IEDEREEN
personal trainer aarschot scherpenheuvel

Als u op zoek bent naar een personal trainer, bent u bij mij aan het juiste adres!

 

Dagelijks doe ik aan fitness en krachttraining. Voordien was ik een fervente basketbalspeler. Verder heb ik nog aan zwemmen, lange afstandlopen, tafeltennis en atletiek gedaan.

 

Als kinesitherapeut, manueel therapeut, acupuncturist en gecertificeerd fitness instructeur heb ik heel wat kennis over anatomie, lichamelijke aandoeningen, trainingsleer, inspanningsfysiologie, preventie van blessures,…. m.a.w. VERANTWOORD TRAINEN!


Verder ben ik voedingsadviseur. Voeding is de belangrijkste schakel om uw doelen te bereiken. Ook hier kan ik u bij helpen.


Vanuit mijn eigen ervaring en theoretische kennis ben ik in staat om een bewegings- en voedingsplan op te stellen dat aan jouw persoonlijke wensen en verwachtingen voldoet.


 
Waarom een personal trainer?

- Je wilt afvallen en in een strakker lichaam door het leven gaan.

- Je wilt in gewicht toenemen (spiermassa).

- Je hebt extra motivatie nodig gedurende je dieet of trainingsprogramma.

- Je hebt lichamelijke klachten waarmee tijdens je trainingen rekening moet worden gehouden.

- Je wilt extra en persoonlijke begeleiding in de gym.

- Je hebt het gevoel dat je met je huidige trainingsschema niet de gewenste vooruitgang boekt.


 

Voor wie? 

Iedereen kan gebruik maken van mijn diensten. Van sedentaire huisvrouw tot topsporter. Van marathonloper tot bodybuilder. Van tiener tot grootouder.

 

U kunt bij mij terecht voor algemene vragen zoals bijvoorbeeld een betere conditie, een gezondere levensstijl, maar ook voor specifieke eisen zoals een trainings- en voedingsschema voor de Dodentocht of voor uw eerste triathlon of marathon.


 

Werkwijze?

Er wordt altijd eerst een uitgebreid verkennend gesprek gepland. Personal training is immers one to one training. Klant en trainer moeten elkaar dus kunnen vertrouwen en een positief gevoel t.o.v elkaar hebben.

 

In dit gesprek staan uw vragen en wensen voorop. Op basis hiervan worden dan concrete doelstellingen geformuleerd en zoeken we samen naar de voor u meest geschikte manier om deze te bereiken.

 

We zullen ook beslissen met welke regelmaat wij elkaar zullen terugzien om een goede opvolging en vooruitgang te garanderen.


Waar?

Het  intake gesprek gaat steeds door in de praktijk te Rillaar.

 

 

Volgende ontmoetingen zullen afhankelijk van uw wensen en programma bij u thuis, in een gym bij u in de buurt, buiten of in de oefenzaal van de praktijk plaatsvinden.

 

Deze oefenzaal is recent helemaal vernieuwd en werd uitgebreid met een TRX suspension trainer, verschillende krachttoestellen, een crosstrainer en loopband. Het werd de ideale personal training studio!

 


EEN GELUKKIGE KLANTMorgen begin ik eraan …

Het aantal keren dat ik die zin heb gezegd, is niet meer te tellen.

Ik moest het dus wel over een andere boeg gooien.

Na even googelen vond ik een personal coach in de buurt: Sam Meert. Alles wat ik over hem las sprak mij wel aan om de stap te zetten naar een eerste contact. Met een heel klein hartje, maar met veel moed vertrok ik naar de praktijk.

Vandaag ben ik nog steeds heel blij dat ik die stap heb gezet.

Duidelijk en kordaat vertelde hij voor welke opdracht ik stond. 

In een eerste stap werd de voeding aangepast.  Dit heeft me geleerd om terug naar de essentie van gezond en lekker eten te gaan.

De tweede stap was opnieuw sporten.  Aan de hand van een persoonlijk trainingsschema aangepast aan mijn mogelijkheden, werd mijn conditie opnieuw opgebouwd.

Na enkele maanden mag ik fier zijn op het reeds behaalde resultaat: mijn lichaam en geest zijn fitter dan ooit tevoren. Hoewel ik dit voor het grootste deel aan  mezelf te danken heb, had ik het nooit  zo ver kunnen brengen zonder de professionele begeleiding van mijn personal trainer. Zelfs na al die tijd blijft Sam de juiste triggers vinden die mij helpen om steeds gemotiveerd te blijven!


Veerle


SAM MEERT

Kinesitherapie

Acupunctuur

Voedingsadvies

Personal Training

Laatste nieuws


Vanaf heden ook voedingsbegeleiding voor kankerpatiënten:

- versterken van jouw weerstand

- gewichtsverlies voorkomen en verhelpen

- anti-kankervoedingsschema

Neem contact op:


Molenstraat 2A,

3202 Aarschot


Email: info@sammeert.be

Telefoon: 0477/71.06.94

Copyright @ All Rights Reserved